Opdateringer, historier og nyheder

Nyheder

I al kommunikation stræber vi efter klarhed, aktualitet, proaktivitet og høj tilgængelighed. Vores mål er at præsentere Coors virksomhed og udvikling på en ærlig og retvisende måde.

Administrerende direktør af Coor, AnnaCarin Grandin

Nyheder fra koncernen

Tag et kig på regulatoriske pressemeddelelser og andre koncerndækkende nyheder på vores hjemmeside for investorer

Læs mere her (åbner et nyt vindue)

Pressekontakt

Her er Coors presse kontakt til dig som journalist. Venligst kontakt kommunikationschef, Helle Wallentin, hvis I ønsker udtalelser, viden om branchen generelt eller Coors holdning til et specifikt emne.

Kommunikationschef for Coor Danmark, Helle Wallentin

Helle Hvidt Wallentin

Marketing og kommunikationschef, Danmark

Korte fakta om Coor

Coor tilbyder serviceydelser inden for interne services (soft FM), ejendomsservice (hard FM) og strategisk rådgivning i form af innovation og udvikling af kundernes servicevirksomhed. Ved at udføre, lede, udvikle og effektivisere kundernes servicevirksomheder, understøtter Coor kundernes kerneforretning samt skaber merværdi over tid. Vi kalder det smart service – SERVICE med IQ.

Blandt Coors kunder findes et stort antal større og mindre offentlige og private virksomheder i Norden - vi har samlet et udpluk af kundecases, som findes under referencer.  Hos Coor tager vi altid ansvar for virksomhedens aktiviteter i forhold til kunder, medarbejdere, ejere samt virksomhedens påvirkning på samfundet og miljøet i et bredere perspektiv.

I Danmark servicerer Coor dagligt over 30.000 servicebrugere på mere end 300 adresser. Vi har over 10.000 medarbejdere, primært i Danmark, Sverige, Norge og Finland og en årsomsætning på 7,9 mia. DKK.

To kokke smiler og arbejder sammen i et professionelt køkken.
Mand maler trælameller på en moderne kontorbygning i Danmark.
Kvalificeret tekniker arbejder på industrielt varmesystem i Danmark