Nordic Proptech award 2024

Som partner til Nordic PropTech Awards 2025 er Coor i epicentret for tidens mest banebrydende innovationer inden for ejendomsteknologi!

Fremtiden for ejendomsbranchen er teknologidrevet. Virtuelle rundvisninger og teknisk fjernsupport i bygninger samtg digitale tvillinger af store lokationer gør allerede i dag vedligeholdelse af ejendomme sikrere, mere præcis og mere effektiv. Alligevel er digitaliseringen af ejendoms- og ejendomsbranchen i sin vorden. Det er her, Nordic PropTech Awards (NPA) kommer ind i billedet, og sætter nye standarder for bæredygtige bygninger og arbejdspladser, og som partner kan vi samarbejde og videndele med de mest innovative og visionære startups på markedet.

"Vi er nødt til at sænke barriererne for samarbejde og innovation. Det er den eneste måde, vi kan teste og gentage de løsninger, der er derude, før vi bringer dem på markedet. Coor har en historie med succesfulde samarbejder med startups og er altid på udkig efter innovative partnere, der kan hjælpe os med at forbedre vores serviceleverancer og øge værdien for vores kunder, siger Dennis Eriksen, direktør, Direktør for Organizational Development & Transformation, Coor Danmark.

"Ejendomsadministration er et bredt felt"

Nordic PropTech Awards giver lokale proptech-startups og scaleups en platform til at fremvise deres løsninger og kompetencer til potentielle kunder, investorer og strategiske partnere. Til priserne i 2025 blev der indsendt mere end 100 nomineringer. Coor deltager med jurymedlemmer i fem ud af seks mulige spor: Energi, Sunde og bæredygtige bygninger, Contech, Mobilitet og bæredygtige byer og Ejendomsadministration.

"Ejendomsadministration er et bredt felt og omfatter alt fra teknologi til fremme af datadrevet vedligeholdelse til løsninger til lejeroplevelser. Jeg glæder mig meget til at lære alle dygtige iværksættere at kende og deres løsninger på de nuværende og måske fremtidige udfordringer for ejendomme, siger Anders Kjellerup, Direktør for Property & Soft i Coor Danmark.

NPA-vinderne vil blive annonceret i første kvartal af 2025. De endelige nomineringer kan findes her.