5. Mad og drikke
Mad og drikke har en enorm betydning for menneskers sundhed og velvære. Undersøgelser viser, at et godt udvalg er vigtigt for at tiltrække folk til kontoret¹.
Mad har også en stor miljøpåvirkning. Omkring en tredjedel af den mad, der produceres til konsum i verden, bliver aldrig indtaget, men går direkte til spilde. Madspild alene tegner sig for omkring 10 % af de globale drivhusgasemissioner 2 .
Ved at tilbyde dine medarbejdere bæredygtige måltider og opmuntre dem til at træffe miljøvenlige valg, kan du forbedre folks liv og gøre jorden til et bedre sted at leve.
- Hvad er miljøpåvirkningen af den mad, der tilbydes på din arbejdsplads?
- Hvordan kan du tilbyde mere sund mad, og samtidig reducere dit klimaaftryk?
Kilder:
1) Coor, 2023, Join the Workplace Revolution
2) Videnskabelige rapporter, køreplan for at opnå netto-nul-emissioner i globale fødevaresystemer inden 2050