Sprog / Websted

Languages

Change site

Ny kantine gav plads til møder og kreativitet

Efter en periode med stor vækst var den danske virksomhed GN kommet i pladsnød. Coor så en løsning i at bruge de eksisterende kvadratmeter og byggede en ny kantine, der både er rar at opholde sig i, har plads til møder og indfrier ønsket om bæredygtighed.

Grøn kantine

GN er verdens teknologisk førende høreapparats- og headsetproducent. Indtil for nylig betød virksomhedens vækst, at der var blevet småt med pladsen.

Løsningen på pladsproblemet kom, da GN i 2019 stod for at skulle forny kontrakten med Coor. Coor havde gennem en årrække haft en fuldt integreret facility management kontraktder blandt andet omfattede drift af kantinen gennem Food by Coor.  

Det indgående kendskab til kantinen gjorde, at Coor kunne se en løsning på den manglende plads i at udnytte de kvadratmeter, der ellers kun blev brugt få timer om dagen. En ombygning af kantinen ville betyde plads til ophold og spontane møderet oplæg, som GN tog godt imod.   

Vi er glade for samarbejdet med Coor og for det team, de har hos osVi havde derfor fuld tillid til, at de kunne løfte opgaven med ombygning af kantinen. Vhar fået mere ud af pladsen og har samtidigt fået implementeret nogle grønne løsninger, såsom intelligent energimåling. På den måde bliver vores målsætninger omkring bæredygtighed også mødt,” siger Brian Iversen, VP Group Finance hos GN.

Coor har endda selv været medinvestor i den nye kantine, og har designet alt fra bunden. 

”Vi så det som en fælles investering, et medarbejdergode for alle ansatte,” siger Thomas Fog, divisionsdirektør i Coor. ”Vi ville skabe den bedst mulige brugeroplevelse, og derfor hentede vi input på tværs af medarbejderne for at finde de optimale designløsninger. 

Den nye kantine blev indviet i september 2019, og indretningen med plantevæg, flotte trægulve og god akustik har skabt de bedste rammer for både samvær, møder og madoplevelser. 

”Alle er superglade for kantinen” siger Thomas Fog. ”Og den var ikke blevet så god som den er, uden sparringen med medarbejderne.”